Bruna valpar väntas slutet av juli!

Tog några bilder från mina tjejer, jag måste testa min nya mobiltelefon eller hur 😉 Och jag tyckte bilderna var ok. Nu börjar Britta visar att hon är dräktigt hon vill äta, äta och äta hela tiden och tycker alt är till henne :).

Took some pictures wiht my new mobilephone, offcourse i tested on my girls and i am quite happy with the result 😉 Now Britta is starting to show that she will be having puppies, she is yust thinking all food is for her and her eyes are saying food food food 🙂

Ik heb een paar foto’s gemaakt met m’n nieuwe mobieltje, en ja voor even spelen viel het resultaat me niet tegen ;). Britta begint nu iets dikker te worden en haar ogen vragen de hele tijd om eten, eten en nog eens eten en denkt dan ook dat alles voor haar is ;)!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s