Britta är dräktigt/ Britta is pregnant/ Britta is drachtig

Nu har vi varit hos veterinären och det visade sig att Britta ska ha valpar!! Vi kunde inte riktigt ser hur många det är alltid svart med ultra ljud men det är bra att få en bekräftelse att hon är dräktigt som jag redan trodde!! Valparna väntas slutet av juli början augusti  och bli leveransklara i slutet av september. Om du är intresserade kan du ta kontakt med mig, eller anmäla dig på valplistan. Alla valparna ska bli bruna.

Britta & Samson

Now we have been to the vetrinarian and took an ultra sound on Britta to see iff she is pregnant, well what i allready thought Britta is pregnant. So now we will wait to the end off juli beginning off august to see how many brown puppies will come. They will be ready to leave in the end off september. Iff you are interested you can take contact with me or fill in the form.

Vanmorgen echo laten maken bij Britta en ja hoor wat ik eigenlijk al wist is nu bevestigd Britta is drachtig!! Nu is het wachten tot eind juli begin augustus om te zien hoeveel pups ze zal krijgen het zullen allemaal bruintjes zijn.  Mocht je geïntresseerd zijn dan kun je contact met mij opnemen of het formulier op de site invullen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Britta är dräktigt/ Britta is pregnant/ Britta is drachtig

  1. Beate skriver:

    Congratulations!! we are really excited to hear the good news!
    Best Regards
    Beate and Samson 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s