Bruna valpar väntas veckan 31/ Brown puppies expected week 31

Nu har Britta börjat växa, oj vilken stor mage hon redan har, jag ska försöka ta en bild på henne snart. Jag är nyfiken hur många små labbe valpar det skulle bli 😉 Hon vill nu bara äta äta och äta, hennes ögon säger hela tiden har du inte glömt något när hon tittar på mig 😉 ” jag är såååå hungrig. Hon försöker tjuva lite mat från varan andra hundar speciellt från gamle Lotta, det ser nästan ut att Lotta säger ta det nu du behöver det mer än jag 😉 Självklart är det inte meningen så vi håll riktigt koll på Britta 😉

Now Britta is starting to grow, and she has 3 more weeks to go……..how many puppies will she carrying very exciting! I will try to make a picuture off her soon so you can see how big she allready is 🙂 Now she is only wants to eat eat and eat, she is even looking to me with eyes wich are saying didnt you forgot to feed me ;). She also tries to steel some food from our other dogs specially from Oldie Lotta, and yes itt looks like Lotta is saying take it you need it more than i, bud offcourse that is not allowed so we will keep a good eye on her when we feed the dogs 🙂

Nu is Britta behoorlijk aan het uitdijen, ben benieuwd hoeveel kleintjes ze bij zich draagt 😉 toch altijd weer spannend. Ze is nu ook de hele tijd hongerig en kijkt me aan met van die vragende ogen ”ben je niet iets vergeten….. Mij eten te geven”. Ook probeert ze nu van de andere honden wat eten te stelen, vooral van oude Lotta en die lijkt te zeggen ach neem het maar jij hebt het meer nodig dan ik ;). Maar ja zo werkt het natuurlijk niet dus houden we ons Brittje goed in de gaten als ze eet 🙂 Ik zal proberen een foto te maken van haar waar je haar buikje op kan zien, ze heeft nog 3 weken te gaan!!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s