Samson & Britta

 

Här några bilder från Samson och Britta, som har parat förra helg i Danmark. Också några bilder när Britta och jag följde med till stranden och hundarna simmade och trivdes i vattnet. Omkring midsommar ska vi ta ultraljud på Britta och kan vi ser om hon ska få valpar spännande!!

Here some pictures from Samson en Britta wich have mated last weekend in Danmark, also som pictures when Britta and i were invited to go to the beach with the dogs and let them have a swim in the sea, offcourse they enyoied themselfs very very much!! Arround the 21th of june we will take an ultra sound than we know iff she will be getting some puppies!

Hier wat foto’s van Samson en Britta, Samson heeft Britta vorige weekend gedekt, nu is het afwachten of Britta drachtig zal zijn, dit gaan we rond midzomer controlleren door een echo te laten maken. Ook wat foto’s van het strand waar Britta en ik en de reu eigenaar en wat van haar teefjes naar toe zijn gegaan, zoals je ziet hadden de dames het reuze naar hun zin!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s