Gaia

  

Lite bilder från Gaia, hon ser väldigt fint ut tycker jag! Gaia är röntgat på höfter och armbåge och både var utan anmärkning!! Gaia har tränat spår och apport och hon är duktigt på det, och fattar snabbt vad hon ska göra!

Nice pictures from Gaia, she is looking very fine i think! Gaia’s hips and elbow are now röntgent and the result was that they where fine, no comments! Always so nice to hear! On the pictures you see Gaia at her training apport and tracks, she is understanding quickley what you want her to do!!

Leuke foto’s van Gaia, ze ziet er goed uit vindt ik dan! Gaia is nu geröntgend en alles ziet er prima uit, is altijd fijn om te weten dat ze goed uit de test komen. Gaia traint apport en spoor. Het is een bijdehante dame die snel begrijpt wat de bedoeling is!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s