Vädret / Weahter / Weer

Hmmm, jag tror vi fått den dåliga vädret från Holland, 😉 jag tror alla är surt idag om Holland inte vann från Danmark 🙂 Ja gillar inte fotboll, men jag tycker sunt om dom som gör 😉  Ja vad tror jag ska Britta ha valpar det är svart att säga just nu, men vill man ser ändringar i hennes beteende eller börja hon ändra lite……  Jag ska bok tid för ultra ljud den 25e juni hade jag tänkt.

Hmm, vi gott the bad weahter from Holland i think….and all will be grumpy in Holland right now speacially the ones who love football, well i dont so i dont mind that Holland lost from Danmark 😉 Bud offcourse i feel sorry for those who like it 🙂 Yes what do i think about Britta will she get puppies is she changing in her behaviour or is it yust something i want to see ;)…….Well i will book a time for ultra sound i think the 25th of june!

Oef kunnen jullie dat slechte weer niet bij jullie houden daar in NL…….. het was hier juist zo mooi 🙂 Hoeveel van jullie hebben vandaag een kater na het verlies van Denemarken gisteren 🙂 tja ik geef niet om voetbal maar ik kan me voorstellen van alle liefhebbers dat het flink zuur is!! Tja is Britta nu een beetje in haar gedrag aan het veranderen of is het iets wat je nu wilt zien 😉 ach de 25e wil ik een echo laten maken en dan weten we het zeker toch 😉 Duimen maar dat het gelukt is toch!!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s