Britta

Puppies available at: http://www.kennel-skelbaekkens.dk/88167635

Nu är Britta parat med Samson, nu bli det spännande om alt gick bra och att hon ska få valpar, vi ska ta ultra ljud om 28 dager. Resan till Danmark gick bra och vi hade några trevliga dagar, jag har besökt en carnaval som var roligt att titta på! Sen följde jag med till en utställning och både hundarna som deltade fick en excelent! Bra jobbat!! Thanks Dorhte for you hospitality!

Now Britta is mated with Samson, now it will be exciting iff there are going to be puppies, we will take a ultrasound in about 28 days. The yourney to Danmark was fine, we visit a carnaval wich was fun to look at. I even visit a dogshow and both dogs gott an excelent, well done!! Thanks Dorhte for you hospitality!

Nu is Britta gedekt door Samson, nu is het ongeveer 28 dagen wachten eer we met enige zekerheid kunnen zeggen of ze drachtig zal zijn. De reis ging prima naar Denemarken, ben meegeweest naar een carnavals optocht erg leuk om te zien, en ook ben ik meegeweest naar een hondenshow, beide honden hebben een excelent gekregen dus dat was mooi! Thanks Dorhte for you hospitality!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s