Valpträff i morgon!! /Puppymeeting tomorrow!!/ Puppenbijeenkomst morgen!!

Vad spännande i morgon ska vi ser 6 valparna tillbaka från Brittas kul. Tyvärr kan inte alla komma och träffas. Vi ska träna lite spår, apport och även lite utställning om dom vill och orkar 😉 Vi ska grillas på kvällen och prata lite om alt mögligt men kanske mest om hundar 😉

How exciting tommorow are 6 off Brittas puppies comming to have a nice meeting, litle training with track, apport and show. We will see how the day is going and what everybody wants to do or learn 😉 offcourse a walk in the forrest with he whole gang! In the evening we will grill and have nice talks about ……dogs maby 😉

Wat spannend om morgen de pups van Britta weer te zien, we zullen een beetje nazoek traingen apport en misschien wat show. We zullen zien waar iedereen zin in heeft en ja natuurlijk kan een boswandeling niet uitblijven 😉 S’avonds lekker grillen en kletsen tja waarover voornamelijk hondenstreken denk ik 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s