Happy Birthday Pippi Lotta 12 years!!

Varan gamtant redan 12 år vad tiden går fort, jag påminner mig som igår att vi hämtade henne här i Sverige! Hon har blivit gammalt nu sista månader, men veterinären säger att hon är fortfarande frisk, hjärta och lungorna låter kraftigt, bara hennes bak ben har tappat kraft men visst är det inte konstigt. Hon vill gå till skogen med hela gänget och leka med hennes boll det går inte än att hon ska lugna sig 😉 Vi hoppas att vi få njuta av henne länge till!!

Our old girl pippi Lotta is having her 12th birthday today, i still remember when we went to Sweden to take her home ;). Now the last months she has became a real old lady, the vet told us she still has a strong heart and longs, yust her backlegs has became weak bud she still is going strong, she likes to go with the other dogs to the forest for our daily walks, ok i adjusted that walk a little bit 😉 and she still likes to play whit her boll. We hope she will stay with us for a long time more!

Nu is onze ”oude” grand old lady ”pippi” Lotta 12 jaar geworden, ik weet nog als de dag van gisteren dat we haar gehaald hebben hier in Zweden ;). Volgens de dierenarts is ze nog steeds goed gezond haar hart en longen klinken nog krachtig alleen haar achterpoten zijn zwakker geworden. Maar waag het niet om zonder haar naar het bos te gaan voor de dagelijkse wandelingen of zonder haar met de bal te gaan spelen, nee ze wil nog altijd van de partij zijn:) We hopen natuurlijk nog lang van haar te mogen genieten!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s