Vilken hundträff!!/ What a dogmeeting!!/ Super puppenbijeenkomst

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har vi haft 2 underbara dagar med Brittas valpar som är redan 1 år! Tyvärr kunde inte alla komma hit men vi har haft det härligt bra vädret, underbara människor, roliga barn underbara hundar!  Tack allihopa att ni kom!!

Now whe have had 2 wonderfull days with Brittas puppys who are allready 1 year now. It was a pitty not all gould come, we have had beautiful weather, wonderfull people, funny kids, wonderfull dogs! Thanks to you all that you wanted to join!

Nu hebben we 2 dagen puppenbijeenkomst gehad en wat een geluk dat het zulk fantastisch weer was!! De honden zijn reeds 1 jaar, het was genieten met fantastische mensen, leuke kinderen en fantastische honden. Bedankt dat jullie zijn gekomen!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s