Happy Birthday puppies!!!

alla 10 bebisar

Oj vad tiden bara flyger förbi, valparna är redan 1 år och mamma Britta längtar mycke att träffa er om några veckor det ska bli så spännande att träffa dom. Vi ska ha några trevliga dagar tillsammans och ha en liten försenat födelsedagkalas 🙂 Hoppas ni ska bli bortkämd i dag, och få långe promenader!! Stort kram från mamma Britta!

How time flies away, the puppys are allready 1 year old, and are no longer puppies 😉 Mamma Britta is longing to see them in a few weeks it will be so nice to see them again!We will have some nice days togheter and we can celebrate there first birthday in the right way! Hopefully they will be spoiled a bit today with a nice bone and some long walks!! Bigg hugs from mamma Britta!!

Wat vliegtde tijd toch snel voorbij de puppies alweer 1 jaar, van harte boefjes! Mamma Britta is erg nieuwsgierig hoe ze er nu uitzien, we zullen ze over 2 weekjes bijna allemaal zien super leuk!! We zullen 2 dagen samen optrekken en de verjaardag kleintjes overdoen 😉 Vandaag worden ze hopelijk flink verwend met een lekker bot en flinke wandelingen!! Dikke knuf van mamma Britta!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s