Tikarna/ Girls / Meiden

Hmm Britta, Ronja och Ida har inte börjat löpa än, hur länge ska det dröja till 😦  Jag hade tänkt att dom skulle börja i april visst månaden är inte slut än men men……….Ska det nu verkligen bli så att när vi har valpträf att dom är i höglöp allihopa 😉 Jag hoppas i alla fall at det inte ta jättelänge mer men jag tänker at det ska bli mai nu när hon ska paras…. vi ska väll se hur det bli.

Hmm Britta, Ronja and Ida didnt start there season yet, how long will it take before they will start, i had thought they would start in april, ok the month isnt over yet………well i cannot do so much about it, so i yust have to keep an eye on the girls when they ar starting 😉 i hope it wont be much longer. I think it will be in maj she will be mating, well we will see how it is going.

Hmm Britta, Ronja en Ida zijn nog niet begonnen met hun loopsheid, hoe lang zal het nog duren, ik had ondertussen wel al verwacht dat het bijna over zou zijn 🙂 het zou toch in april moeten zijn, ok de maand is nog niet voorbij dus wie weet, ik hoop alleen dat het niet nog heel lang duurt, Britta zal dan waarschijnlijk zoals het er nu naar uitziet in mei gedekt gaan worden maar ja zeker weten doen ik het niet natuurlijk je kan de natuur niet dwingen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s