Lotta

I dag har jag varit hos veterinären med  Lotta som fyller 12 den 20:a april. Hon har nu lite åldern problem, hon flåsar ganska mycket, så jag var lite orolig om hennes hjärta eller lungorna. Men  den låter fortfarande kraftigt säger veterinären. Visst har hon problem med hennes leden, och är snabbare trött hon vill fortfarande vara med med skogspromenader och busa med bollen. Vi bara hoppas att vi få njuta av henne så länge som möjligt.

Vandaag ben ik met Lotta die 20 april alweer 12 wordt naar de dierenarts geweest aangezien ik me een beetje zorgen maakte over haar hart en longen, ze hijgt veel en zwaar en gaat graag op koelere plekken liggen. Volgens de d.a. klonk haar hart nog goed krachtig en ook haar longen waren in orde, verder heeft ze natuurlijk last van ouderdomskwaaltjes zoals sneller moe zijn, meer slapen. Verder speelt ze nog altijd graag met haar bal, en ja de wandelingen door het bos wil ze ook nog niet missen, maar die korten we maar wat in zodat ze toch nog gezellig mee kan met de rest.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s