Bilder/ Pictures Nora

I dag fick jag några bilder från Nora, Nora är Brittas och Kajsas syster hon är svart och ser jätte lik hennes mamma. Hon jobbar mycket med hennes husse med jakt och hon har redan några diplom, hoppas hon ska ha några i år också! Haley som är syster till Ronja mår också jättebra hon ser ut som en två åring säger alla som träffa henne och hennes matte, tyvärr ingen bild än men det kommer säkert snart!

Vandaag een paar foto’s van Nora gekregen, Nora is de zus van Britta en Kajsa, oef wat lijkt ze op haar moeder zeg echt sprekend! Nora traint jacht met haar baasje en doet dit heel leuk ze heeft dan ook al verschillende diploma’s hopelijk komen er dit seizoen er ook weer een paar bij! Haley is het zusje van Ronja en ook daar gaat het heel erg goed mee, iedereen vraagt of ze 2 jaar is omdat ze nog zo dartel is, en ja die is toch ook alweer 7 jaar. Helaas nog geen foto van haar maar die komt ook zeker binnekort.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s