Viltspår

Några av Britta’s valpar har börjat nu ordenligt med träna viltspår, och alla skriver att det går så utmärkt att hundarna gilla jobba och att dom är så jobbgläda! När dom kommer på valpträf ska jag försöka fixa några spår som vi kan testa! Jag hoppas att jag kan få tag i en domare till utställning också, kanske en som vet mycket om spår också det skulle vara trevligt att få mer information från experten! Det ser ut att alla ska komma till valpträf det ska va så roligt att ser alla människa och hundarna igen! Vi ska ha en 2 dagars valpträf och vi ska umgås, träna, göra roliga saker!

Verschillende pups van Britta’s nest zijn nu hard aan het trainen van wildsporen, ze schrijven ook allemaal dat de honden het zo goed doen, en graag voor de baas willen werken! Misschien kan ik als ze naar de puppenbijeenkomst komen een paar sporen uitleggen die ze dan kunnen uitwerken. Ik hoop dat ik een keurmeester te pakken kan krijgen voor wat uitleg over shows en hopelijk ook iemand die veel weet van de nazoek op wild. Het is nu eenmaal leuk als je van een expert info krijgt toch! Zoals het ernu naar uitziet komen alle pupkopers, dat zal enorm gezellig worden om alle mensen en honden te zien. We hebben een 2 daagse puppenbijeenkomst we zullen gezellige dingen gaan doen, ja ook wat trainen, praten over hun honden en veel gezellige momenten hebben!

På bilderna ser ni Sam. Op de foto’s zie je Sam.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s