Lite om Sam, snö och valpar/ Verhaaltje over Sam, sneeuw en pups

Sam en av varan valpar vi haft i våras skulle gå ut med matte på en skogspromenad, men han såg att husse skulle gå ut och jaga. Och Sam tyckte det va mycket mer intressant att jaga då att bara ta en promenad……..och sprang efter husse och hjälpte till att jaga mufflonfår, Dom såg en grupp av flera mufflonfår  och Sam började jag dom och han gjorde detta på en bra sätt så att dom kunde skuta en bok. Så nu vet Sam för riktigt hur han ska göra nästa gång han ska följa med, och välja mellan husse eller matte 😉 Lite bilder från Sam och Mufflonfår.

Om man vill ser lite filmer från Buddha också en av valparna kolla på http://www.youtube.com/user/ruslerim100

Äntligen också snö så hundarna trivs med detta, nu är jag nyfiken hur länge det ska va kvar!

Snart är det dags att Rona’s valparna ska flytta, dom har haft lite träning att ser bilen åkt bil och mycke mer, men det bästa är väll att busa med varandra och biter i varan. Lite bilder.

Sam is een van de pups die we in het nest hadden van het voorjaar 2011, toen hij met zijn vrouwtje mee zou gaan om een wandeling te maken, zag hij dat zijn baasje zich klaar maakte om te gaan jagen, en ja toen was de verleiding toch iets te groot voor Sam, hij koos om met zijn baasje mee te gaan jagen, ze kwamen een kudde moeflon tegen en Sam begon ze op te jagen, hij deedt dit zo goed dat zijn baasje er een konden schieten een bok. Beide het baasje en vrouwtje waren natuurlijk erg trots op hem. Foto bijgevoegd.

Filmpjes van Buddha een van de andere pups vindt je hier http://www.youtube.com/user/ruslerim100

Ook hebben we nu een beetje sneeuw nee niet zoveel ongeveer 10/15 cm en ongeveer -10 snachts niet echt heel koud en ik ben dan ook benieuwd hoe lang dit gaat duren, aangezien de winter nu pas begint lijkt het.

De pups van Rona gaan nu gauw uitvliegen en ik denk ook wel dat ze daar aantoe zullen zijn, ze spelen en ravotten veel met elkaar en zijn ook al buiten geweest en hebben al een proefje van de druke straat gekregen met auto’s fietsers en brommers, ze hebben het super gedaan het is een mooi stabiel nestje! Goed gedaan Roontje. Foto bijgevoegd.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s