Rona’s Valpar/ Rona’s pups

Jag fick några bilder från Britta och Kajsa’s syster Rona hon har fina valpar och dom är nu ungefär 6 veckor gammalt. Dom har varit ute för första gången och det har varit spännande, Lotte deras andra tik fick hjälpa till och tyckte det va kanska roligt, hon har haft valpar innan också. Alla valpar ska vaccineras om en vecka och ID märkas och sen kan dom flytta till deras egen familj. Jag kan föreställa mig att dom längtar efter sina nya familjmedlem!

Ik heb een paar foto’s gekregen van de zus van Britta en Kajsa, Rona, ze heeft mooie pups gekregen bruine en zwarte en ze hebben al een eigen baasje. Ze zijn nu voor het eerst buiten geweest en dat was natuurlijk een feest voor ze, ook Lotte de andere bruine labrador in de familie mocht helpen en ja dat doet ze graag, Lotte heeft ook al eerder pups gehad. Volgende week worden de pups geent en gechipt en dan is het al snel tijd om te verhuizen naar hun nieuwe baasjes, die zullen waarschijnlijk uitzien naar hun nieuwe familielid!

I got some new res from Rona’s puppies, Rona is a sister to Britta and Kajsa. The pups are brown and black and are looking very nice. Next week they will get there first vacination and will be chipped, and than it doenst take long time more that they will move to there own new home, i can imagine that there new owners are longing to het them home.

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s