Valpträff, puppenbijeenkomst

Nu har jag börjat planera valpträff, jag hade tänkt göra detta i mai. Förmodligen ska Britta paras i april så det är ingen idé att ha valpträf då. Jag hoppas många kommer och jag hoppas jag kan hitta en dommare som kan prata lite om utställning och visar hur det går till. Vi kan träna lite spår, lydnat och ta promenad i skogen med hela flocken, jag är så nyfiken hur dom har utvecklats sig och hur dom ser ut fortfarrande lika varandra eller inte, mycke som mamma eller pappa visst ska jag bjuda pappa hit också denna helgen.

Nu ben ik begonnen met het plannen van een puppenbijeenkomst, ik hoop dat er veel komen, het zal in mei zijn want de planning is dat Britta in april gedekt gaat worden, en ja dan wil ik niet dat er rond die tijd te veel andere dingen gebeuren. Ik hoop dat ik een keurmeester te pakken kan krijgen die het een en ander kan en wil vertellen en de pups beoordeelt zodat de mensen een idee hebben hoe het er aan toe gaat op een show. Ik zal ook de vader van de pups uitnodigen zodat iedereen hem ook kan zien.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s