lite snö idag/ a little snow today/ klein beetje sneeuw

Nu snöar det lite gran, jag hoppas att det skulle bli mycke snö och at det ska börja bli rejalt kalt nu! Men jag tror det ska va bara några dagar, och  då ska det bli + grader igen…….. men vad kan vi göra! Hundarna tycker i alla fall att det är kull nu det har börjar snöa lite gran.

Now it is beginning to snow a little bit, lets hope it will be a lot tomorrow yes i like snow, and i want more minus temp too. Bud i think it will be yust a few days and than + temp again. The dogs enyoi themselfs now and yes me too!

Nu is het eindelijk een beetje gaan sneeuwen heerlijk, van mij mag er morgen een heel pak liggen, maar de temperatuur zal met een paar dagen wel weer + zijn ben ik bang. De honden genieten en ja ik ook!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s