Idag blev det ”very Good” /Vandaag een ”Zeer goed”

I dag fick Britta en mycket bra på utställningen, var det jag eller hon som gjorde att hon inte ville visa sig bra och va det att hon va lite orolig om alt folk och hundar omkring sig. Jag vet inte men svansen var ändå mer ner den igår. Jag måste säga att jag inte är en riktigt hundutställare också och då kan det vara att jag inte motivera henne på rätt sätt. Kanske jag gör det igen när det är en ute utställning igen, kanske går det bättre inte så trångt och mindre ljud. Jag fick en bild på Strömmer o Birk från Sandra, Strömmer är bror till Ronja och Birk är bror till Kajsa och Britta.

Vandaag kreeg Britta een zeer goed, kwam dat door haar of door mij dat ze zich niet wilde showen, ze was een beetje afgeleid door alle mensen en honden en geluid om haar heen, er was enorm veel volk op de been aangezien het een vrije dag in Zweden is vandaag, 3 koningen. Ik ben nu eenmaal niet zo’n showmens normaal heb ik daar iemand voor die daar veel enthousiaster in zijn, maar ach je moet het zelf toch ook weer eens doen toch. Misschien doe ik nog een buitenshow met haar om te kijken of dat haar beter afgaat, meer ruimte minder geluid en ja veel prettiger in de buitenlucht toch! Ik heb een foto van Strömmer en Birk gekregen van Sandra, Strömmer is een broer van Ronja, en Birk broer van Kajsa en Britta.

Today Britta got a very good on the show, was it me or her why she didnt wanted to show herself, it looked like she didnt felt good in the ring. Maby because there was a lot of folk and dogs and a lot of noise. We will try an outside show later this year to see how she will do than, it is a big difference with an inside show. I received a picture from Strömmer and Birk from Sandra, Strömmer is a brother from Ronja and Birk is a brother from Kajsa and Britta.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s