Britta fick excelent/Britta kreeg een uitmuntend!

Nu har vi klarat första dagen från Göterborgs My Dog hundutställningen och jag är nöjd hon fick en excelent, ingen placering men nöjd endå 🙂 Nu har vi en dag till vi ska göra och det bli i morgon. Hoppas hon gör det bra igen 🙂 Jag har också testad hennes ögonen och den var bra!

Nu hebben we de eerste dag gehad van de dubbele hondenshow in Göteborg, Britta heeft een uitmuntend gekregen helaas geen plaatsing maar ik ben toch tevreden 🙂 Morgen nog een dag te gaan hopelijk gaat dat ook goed:) Ook heb ik haar ogen weer laten testen en deze waren helemaal goed!

Now we have had our first day of show in Göteborgs My Dog dogshow, Britta got an excelent so i am pleased with it, now we have one more day to go and that will be tomorrow hopefully she will do nicely again 😉 I also tested her eyes and they where ok!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s