Rona’s bebisar/ Rona’s pups

Nu har Rona’s valpar kommit och det har blivit 8 stycken svarta och bruna valpar, hon fick 2 svarta hanar, 1 brun hane, 3 svarta tikar och 1 brun tik, det har varit en svart leverans för henne och en föddes död. Men mamma och valparna mår bra och hon sköter sig bra om sina valpar.Grattis Jeanne o Toine. Om jag hinner kommer jag förbi och hälsa på er i den kommande dagarna, vi åker till NL i morgon bitti. Hundvaktarna är instruerade och det går säkert bra!!

Nu zijn Rona’s pups geboren, het zijn 8 puppen, 2 zwarte reutjes, 1 bruin reutje, 3 zwarte teefjes en 1 bruin teefje. Het is een vermoeiende bevalling voor Rona en haar baasjes geweest. Rona en pups maken het goed en Rona is een super moedertje! Gefeliciteerd Jeanne en Toine met het grut! Als ik de komende dagen een gaatje vindt ga ik natuurlijk even spieken bij het kleine grut, we vertrekken morgen voor een paar daagjes naar NL om ons kleinkind te bezoeken, de hondenoppasssers zijn geïnstrueerd dus dat komt helemaal goed!!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rona’s bebisar/ Rona’s pups

  1. skarvenaset skriver:

    Rona är lite lik Agnes ser jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s