Hemma igen/ Weer thuis

                     

Varför går tiden alltid så fort när man njuter! Vi har varit i NL nu den sista dagarna och hälsade på mina föräldrar, vänner, och en valpköpare som har nu en kul liggande med valpar och visst den viktigaste besök hälsade på Nicole och Suzanne som fick en liten bebis, och hon är varan barnbarn Puck. Hon är väldigt söt och det ha varit mysigt att umgås lite med henne.  Nu är det bara några veckor kvar till jul och snart blir det 2012 man fattas nästan inte hur snabbt tiden bara försvinner tycker jag. Stort tack till Anton, Moa och Ellen som tog hand om varan hundarna denna dagarna vi har varit borta, det är så fint att ha några som vill hjälpa till när man behövs hundvakt!

Waarom gaat de tijd altijd zo snel voorbij als je het gezellig hebt! We zijn een paar daagjes in NL geweest en hebben daar mijn ouders, vrienden, pupkopers die nu zelf een nestje hebben en natuurlijk Nicole en Suzanne en ons kleinkind Puck ontmoet! Het is natuurlijk een schatje en het was dan ook erg leuk om wat tijd met haar door te kunnen brengen, tja want zoveel zullen we haar helaas niet zien. En ja nu vliegt de tijd alweer naar kerst en nieuwjaar toe, je vraagt je soms af waar de tijd blijft! Anton, Moa en Ellen bedankt voor de goede zorgen voor de honden tijdens onze afwezigheid!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s