Rona

Nu blir det några dagar kvar innan Rona ska få sina bebisar, oj vad spännande det blir! Hon är beräknad omkring det 8e december och då är vi in NL så kanske om jag har lite tid över ska jag säkert hälsa på henne och beundrar hennes bebisar! Jag hålla tummarna att allt ska gå bra! Tanterna mår bra också här, bara lite jobbigt med alla smutsiga tassar när dom har varit ute och lekt, jag längtar efter frost och snö så bli det lite renare i huset! Snart åker vi till NL och hälsa på varan barnbarn det ska bli roligt att träffa henne! På bild ser ni Rona med hennes tjocka mågen!

Nog een paar dagen en dan zal Rona haar pups krijgen, ze is ongeveer de 8e december uitgerekend, spannend hoor ik ben benieuwd hoeveel het er worden. Als ik een gaatje vindt in ons bezoek aan NL wil ik zeker even gaan kijken bij het kleine grut. Ik hoop dat alles goed zal gaan met de bevalling! Met onze dames gaat het allemaal goed, ik wil alleen dat het gaat vriezen en sneeuwen allemachtig ik was vergeten hoe vies ze kunnen zijn van regen en spelen in de prut 😉 tja vorig jaar hadden we al lang sneeuw en flinke vorst dus ja voor een lange tijd geen vieze poten in huis……. OP de foto’s zie je Rona met haar dikke buikje 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s