Dator crash

Nu har vi haft lite dator crash, och då behövde vi köpa en nytt 😦 men men nu funkar det igen 🙂   Och nu uppgraderade jag min laptop till windows 7 också så nu funkar alt igen! Vi har nu besök från Mathieu’s son Ralph och hans flickvän Petra. Och om en vecka åker vi för några dagar till NL och hälsa på barnbarn. Och tjejerna som passar alltid på våran hundarna kommer nu också hit men vi få även hjälp av våran vänners son, så att vi kunde åka lite längre. Vi är riktigt glad om detta och alt hjälp vi får med hundarna, annars är det inte så lätt att åka bort. Tanterna mår bra och längtar efter snö 🙂 och jag med! Rena fotter i huset!

Nu is de ”oude PC” vervangen voor een nieuwe tja de harde schijf hield er nu echt mee op, en ja dan maar gelijk de laptop opwaarderen naar windows 7 toch 🙂 Hopelijk kunnen we nu weer eventjes vooruit! Op het moment hebben we bezoek van Mathieu’s zoon Ralph en zijn vriendin Petra. En over een week vertrekken we zelf voor een paar dagen naar NL om ons kleinkind te gaan bewonderen en knuffelen 🙂  We hebben we onze gebruikelijke oppasdametjes, deze worden nu vooraf gegaan door de zoon van onze vrienden zodat we wat langer naar NL toe kunnen. Helemaal geweldig natuurlijk anders is het allemaal zo stressen om het in 3 daagjes te doen! Met de meiden gaat alles goed maar zij en ik verlangen naar vrieskou en sneeuw, dan blijft de vloer weer wat schoner in huis 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s