Grattis

Grattis Ronja, Kajsa och Britta!

Gefeliciteerd Ronja, Kajsa en Britta!

Denna veckan fyller 3 av varan tikar år, Ronja den svarta till höger fyller år i dag och bli 7 år, hennes döttrar Kajsa den svarta till vänster och Britta den bruna fyller år den 17e då bli dom 4 år! Alla tre gratulerar deras syskon och hoppas at alla bli bortkämda som vi förhoppningsvis ska bli 😉 Vi ska få snart en gotteben och vi firar varan födelsedag tillsammans idag!

Deze week verjaren 3 van onze dames, Ronja de zwarte aan de rechterkant wordt vandaag 7 jaar, en haar dochters Kajsa de zwarte aan de linkerkant en Britta de bruine worden de 17e 4 jaar! Alle drie feliciteren ze hun broertjes en zusjes en hopelijk krijgen jullie ook een lekkere kluif, wij vieren onze verjaardag vandaag en genieten lekker buiten van het mooie weer en ravotten in de bossen!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s