Gaia

I går fick jag flera bilder från Gaia, och vad fint hon ser ut och lika hennes mamma 🙂             jag ska lägga ut bilderna på valpsidan, och några kan man titta här! Hmm hoppas den andra valpköpare gör också en bildrundan med sina hundar och skicka upp den, så jag kan visa alla ungdomar  till er alla som er nyfiken hur dom ser ut nu 😉  Våra tjejer har slutat löpa nu så alt är lugnt och ro igen 😉 Hålla på leta efter en hanhund som vi ska importeras men jag har ingen bråttom men titta lite runtom kring. Nästa löptid från Britta vill jag para henne igen och det ska va omkring april 2012 och jag vill ha en brun kull igen och tänk at behålla en tik ifrån denna kullen.

 

 

Gisteren kreeg ik een heleboel foto’s van Gaia, ze ziet er super uit en lijkt enorm op haar moeder 🙂 Ik zal de foto’s in de ”valpar” pagina plaatsen en ja ook een paar hier 😉 Hopelijk sturen de andere pupeigenaars ook wat foto’s van hun pups sturen zodat ze te bewonderen zijn, en ja ik ben  natuurlijk erg benieuwd hoe ze er uit zien 😉 Onze meiden zijn eindelijk klaar met hun loopsheid en de rust is weergekeerd. Bij de volgende loopsheid van Britta wil ik haar laten dekken, en weer door een bruine reu, misschien houden we wel een meisje aan. Haar volgende loopsheid verwacht ik rond april 2012.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s