Live goes on

Nu är det redan 16 dager efter vi har avlivad varan lille Lise, en oj vad hon är saknad! Men den andra hundar vi har behöver också varan uppmärksamhet, och ja nu är 3 av dom i höglöp och då vet ni hur det går till här hemma 😉 Dom hålla på hela dagen om dom få chans. Nu är det lite skogspromenader och leta efter kantareller, Britta börja visa mig var jag kan hitta dom, det ser i alla fall så ut 😉 det kunde också va tur eller hur! Nu har jag börjat leta efter en hanhund till hennes näste löptid och det ska bli ungefär i april. Och jag tro det ska bli en hel brunt kul igen. Jag ska ta DNA test på Britta på pra-prcd, eic och färg det ska ta lite tid innan vi va svar på det.

Nu is het alweer 16 dagen geleden dat we Lise hebben in moeten laten slapen, en wat heeft ze een enorme leegte achtergelaten. Maar de overige dames hebben ook hun aandacht nodig en ja nu er 3 hoogloops zijn dan krijgen ze die aandacht echt wel, ze hebben nu maar een ding voor ogen en dat is …………………. ja je raadt het al paargedrag op elkaar, en dat kunnen ze wel de hele dag volhouden als ze zouden willen. Maar ja dat doen we natuurlijk niet, even rotzooien met elkaar ok, maar niet de hele dag doorgaan toch!! Ook ben ik begonnen om voor Britta’s volgende nestje een reu uit te zoeken, haar volgende loopsheid zal ongeveer in april zijn dus met een beetje geluk zou ze pups in juni kunnen krijgen. Ik plan een bruine reu dus het wordt weer een bruin nestje. Ook ga ik Britta laten testen op DNA pra-prcd eic en op kleur.Ik ben benieuwd hoe lang het duurt eer je de uitslag hiervan krijgt.

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s