Bilder Eila och skogspromenad här hemma

Nu har vi också fått nya bilder från Eila, roligt att ser hur dom bara växer och växer och busar så härligt! Jag lägger ut några bilder här och den andra på ”valpar” sidan, bilderna på denna sidan bli blandat jag ska ser om jag hittar lösning till detta……..jag är inte så bra med dator ska man veta, jag är redan glad om jag kan fixa lite gran 😉 Jag har varit ute med tjejerna i skogen och försökte ta lite film så man kan ser att dom har skoj tillsammans hmmm kan du tänka hur dom luktar just nu 😉 Kvalitet är inte riktigt bra om det va inte så mycket ljus ute men hoppas man kan ser lite gran i alla fall!

Nu ook wat foto’s van Eila gekregen superleuk, een paar zal ik hier bijvoegen en de rest op de ”valpar” pagina, nu zijn ze nog gemixt de foto’s zal proberen om dit beter te ordenen, maar ja ben niet zo heel goed in al dit computergedoe dus hoop dat het lukt, en anders is het beetje kijken naar alle foto’s toch 😉 Ook ben ik even het bos ingeweest met de meiden en ja die genoten natuurlijk, geprobeerd wat filmpjes te maken en zal er twee bijvoegen, helaas is de kwaliteit niet super vanwege weinig licht maar toch leuk voor een kleine impressie dat ze het lekker naar hun zin hadden, als je ze hebt gezien kun je je voorstellen dat ze nu niet zo heeeeeel lekker ruiken 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s