Lise

Nu har vi bestämd oss at Lise ska var kvar hos oss nu, kankse om vi träffar en bra familj till henne att hon ska flytta men just nu ska vi inte göra mucke at sälja henne. Så hon är anmält till valpkurs som förmodligen ska börja på tisdag den 9e augusti. Hennes ben ser bättre ut, så jag verkligen tänker att simma hjälper mucke!Så jag vill fortsätta simma med henne nästan varje dag ser hur resultatet blir! Nu har hon börjat tappa hennes tänder och hon vill bita på alt hon ser, och jag har redan sett några nya som redan visa sig jag kan tänka mig att hon må lite dåligt just nu.

Nu hebben we het besluit genomen dat Lise voorlopig bij ons zal blijven, mocht er in de toekomst iemand melden die geïntresseerd is in een wat oudere labradorteefje dan kunnen we dat alsnog overwegen. Nu willen we eerst dat haar beentjes helemaal in orde komen, en ik moet zeggen het gaat de goede kant op, De zwelling in een voorpootje zie je minderen en ja de rest doet ook aardig mee, ik vermoed dus dat het zwemmen echt een gunstige uitwerking op de zwelling heeft! Ik neem me dan ook voor om dit elke dag even met haar te gaan doen, kwaad kan het voor een pup niet om veel te zwemmen aangezien het niet de botten belast, maar juist de spieren ontwikkeld! Ook is het wisselen van de tandjes begonnen, onder en boven snijtandjes zijn al weg en de eerste 2 onderste nieuwe zie ik al verschijnen, ik kan me dan ook goed voorstellen dat ze hier last van heeft, ze is dan ook overal op aan het bijten en af en toe rustig (af en toe dan maar hé).

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s