Valpkurs

I dag har Lise varit på valpkurs, der var 8 stucken valpar av olika slag och ålder. Lise tyckte bara at det va roligt at busa med dom. Nu har vi haft lite uppdrag at träna kontakt med valparna och lära dom at när vi lekar at vi bestämmer när vi slutar leka, bra träning tro jag! Hennes ben ser lite bättre ut nu, en bakben har minskat ordentligt och fram ser mycket bättre ut också, så jag hoppas at all svullnaden har försvunnit om kanske 1 eller 2 månader!
Vandaag is Lise naar puppycursus geweest, en ja al die verschillende hondjes vondt ze ernom leuk ja leuker dan dat ik was 😉 nu gaan we een beetje contact trainen, en spelen en stoppen met spel. Leuke oefeningen waar je weer even mee bezig kan zijn. En ja ik heb ook beetje stimulans nodig om weer met haar te trainen………….. De zwellingen in haar beentjes lijkt te verbeteren, de voorpootjes en 1 achterpootjes zien er beter uit, nee het is nog niet weg maar het begint te verminden en daar ben ik erg blij mee! Ik hoop nog een maand of 1,2  en dat het dan helemaal weg is maar ja de tijd zal het leren, valt soms niet mee om geduld te hebben. 🙂


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s