Lise

Lise tycker at det är roligt at gå ut själv och ja kom in igen själv igen också, hon kisar och bajsar gör en liten rundan bada lite i en tunna och sen kommer hon in igen 😉  Jag tror dom ska börjar snart at byta tänderna, Lise biter nu gärna i saker, och det betyder at det kliar. Alla hundar har haft en badrundan i sjön och alla gillade detta, ja självklart Lise med som gick efter mamma när hon hämtade en dummy, oj vad bra hon simmar redan! En annan roligt grej är at hon gör samma sak som mamma, hon snuttar på nalle samma som mamma gör bilderna är inte så bra med roligt at titta på!

Lise bepaalt graag zelf wanneer ze naar buiten gaat en doet dit dan ook, ze doet haar behoefte en een rondje om het huis en ja ook even badderen in de zinken teil, helaas ben ik steeds te laat om hier een filmpje van te maken 😉  Op het moment is ze nogal bijterig dus is denk dat het wisselen snel zal gaan beginnen. Alle dames hebben lekker gezwommen in het meer en ja ook Lise die fanatiek achter haar moeder aanzwom die een dummy ging halen, leuk om te zien dat zo’n klein mormeltje al zo goed kan zwemmen! Ook leuk is dat Lise hetzelfde doet als Britta(mamma) ze sabbelen beide op het neusje van de beer en worden dan heerlijk rustig! De foto’s zijn niet echt goed maar toch grappig om te zien.


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s