Hemma efter en vecka semester i Holland!

Nu har vi haft en liten Semester i Holland, vi träffada familj och vänner och haft det bra, vädret var ok! Hundarna har varit bortkämda på våran hundvaktara Moa och Ellen, dom har igen gjort en underbart jobb!! Tack underbara tjejer!! Eller har lärt Lise at göra en High Five (high ten) och hon tycker det är roligt! Hennes ben ser bättre ut tro jag så det gör mig glädje.

Nu zijn we net terug van een weekje Nederland, we hebben familie en vrienden ontmoet en hebben het gezellig gehad, ook het weer viel nog enigzins mee! De honden zijn lekker verwend door onze hondenoppassertjes Moa en Ellen, ze hebben het weer geweldig gedaan! Super bedankt meiden! Ellen heeft Lise geleerd om een high five (high ten) te doen en dat vindt ze leuk om te doen! Haar beentjes zien er een stuk beter uit dus daar ben ik erg blij om hopelijk zet die trend zich nu voort!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s