Bara njuta av små sötingar

Wat härligt dom små sötingar är, vi sitter nu ute och busar med varan och den stora hundarna, våran två gamtanter tycker inte att det är så himla roligt. Dom små tycker det är roligt endå dom springar lekar och biter i varan och i mamma och badar lite! Då och då spelar vi lite ljudskivan så att dom kan välja lite på olika ljud, dom brur sig inte så mycket mer! När dom stora reagear på något och börja skälla då kan dom reagera lite att dom samla ihopp sig lite men inte och tittar lite vad gör dom!!

Wat heerlijk die kleintjes ze kunnen lekker spelen, met elkaar mamma en elkaar, alleen de oude dames vinden het niet zo heel erg leuk met dat kleine grut, ach ja zal hun leeftijd wel zijn denk ik dan maar zo. Ook spelen we nu de cd met verschillende geluiden nu steeds vaker en harder, over het algemeen reageren ze er niet of nauwelijks op. De grote willen nog weleens reageren op het belgeluid en als zij dan gaan blaffen verzamelen ze zich bij elkaar en kijken dan afwachten zo van, enne wat gebeurt er nu!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bara njuta av små sötingar

  1. marie kristoffersson skriver:

    Dom är väldigt, väldigt vackra Petra! Du måste vara så stolt 🙂 Kram / Marie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s