Bara en vecka kvar!!

http://www.youtube.com/watch?v=TV4Xk–0LBY

http://www.youtube.com/watch?v=x16DcyouzzM

http://www.youtube.com/watch?v=gKK0SoPPD9k

http://www.youtube.com/watch?v=_TylPfZ0FMY

Nu är det bara en vecka kvar att dom är hos oss, och jag tror att dom behövs mer upmerksamhet nu, visst ge vi dom mycke upmerksamhet, men dom behöver nya utmanigar och utveckla sig! På filmer kan du ser at vi tog en röret va dom kan gå in, och dom tycker det är så roligt dom sover i detta också inte rätt alls! Och ja dom är riktiga vatten råttor när dom ska flytta ha ha ha ha! Och det har dom from moster Kajsa som också bli galen när vi ska spruta vatten!! Nu ser det ut att nästa veckan vädret ska bli mycke regn jobbigt inte bara för oss men säkert för dom små så dom kan inte vara ute så mycket! Nya bilder och filmer inlagt.

 Nu is het nog maar een weekje eer der eerste pups ons gaan verlaten hmmmm nogal tegenstrijdige gevoelens hoor! Ze zijn zo lief ja maken een zooitje en kunnen gillen en blaffen als de beste maar ze zijn om op te vreten die chocolaatjes! We hebben een buis gekocht waar ze lekker doorheen kunnen lopen en dat vinden ze super leuk, er wordt in gespeeld gestoeid en ja ook geslapen! Ook zijn het al echte waterratten tja en dat hebben ze toch echt van hun tante Kajsa, die wordt ook helemaal gek als we de sproeier nog maar pakken!! Helaas zeggen ze dat het weer de komende week slecht wordt met veel regen, tja zonde voor de pups en ja ook voor ons want dan moeten ze veel binnen zijn, ze vinden het superleuk om de hele dag buiten te kunnen zijn en lekker te rotzooien in het water en te spelen. Nieuwe foto’s en films bijgevoegd.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s