4 stycken kvar!

 

Nu är det bara 4 stycken valpar kvar här hemma, och nu få dom va i vardagsrummet också lite då och då, det tycker dom är roligt och försöka busa med den stora vovarna. Dom har varit ute på fältet och det va spännande med alla nya dofter, vi har haft besök av rådjur i morse så dom hade mycke nya intryck. Nu sover dom och ligger under soffan, bordet och försöka ligga på soffan 😉

Nu zijn er nog 4 pupjes hier in huis, wat een verschil, nu mogen ze ook in de woonkamer rondsnuffelen en dat vinden ze toch wel erg leuk, spelen en boeven met de grote meiden spelen. Ook zijn ze op het grote veld geweest en hebben daar nieuwe luchtjes opgedaan, vanmorgen liep er een ree over het veld dus die lucht hebben ze nu ook opgedaan!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s