Katis puppies

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dagens bilder, valparna och mamma mår fint fint. man kan bara sita i valprummet och njuta från dom små liven. Men jag bli påmint att jag har några stycken till här hemma som vill ha uppmärksamhet 😉 Dom är väldigt nyfiken och vill så gärna hälsa på dom små. Men nej det gör vi inte än 🙂  ❤

Todays Pictures, puppies och mamma are doing fine. It is hard to leave the puppyroom i can sit her for hours, bud our other dogs will remind me that they need some attention too 😉 they are so curious about the new live we have here in the house, bud we dont let them meet yet. 🙂 ❤

Foto’s van vandaag, de kleintjes en mamma doen het goed, het is erg moeilijk om de puppenkamer te verlaten hier kan ik uren naar kijken 😉 Maar ja we hebben er nog een paar rondlopen die ook aandacht nodig hebben 🙂 ❤

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s