Happy Birthday Ove, Buddha, Sam, Cooper, Eila, Kelly, Stella, Iza and Gaia!

Vi få se om Kati kommer födda sina små på samma dag som hennes mamma gjorde för 5 år tillbaka med hennes första kull! Ja idag är dom redan 5år <3! Dom blev parat på samma dag så chansen finns väll! Hoppas at födelsedagsbarnen blir enda mer bortskämda än vanligt men där har jag egentligen ingen tvekan om ;). Jag uppdaterar om där har hänt något under dagen i valplådan ❤

We will see if Kati will give birth to her small onces the same day her mother did for 5 years ago with her first litter they are allready 5 years how time flies <3! They mated on the same day so there is a big chance for it. I hope birthaykids will be spoild rotten today bud you know i dont doubt that for a sec ;). I will make an update as soon something is happening here in the puppybox ❤

We zullen zien of Kati dezelfde dag uitkiest als haar moeder om haar eerste nestje te krijgen,  5 jaar geleden, ze zijn op dezelfde dag gedekt namelijk, dus de kans is aanwezig 😉 Ik hoop dat de verjaardagskinderen vandaag extra verwend gaan Worden, maar eigenlijk twijfel ik daar geen moment aan ;)! Zodra er hier iets gebeurd in de puppenbox dan laat ik het weten <3!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Happy Birthday Ove, Buddha, Sam, Cooper, Eila, Kelly, Stella, Iza and Gaia!

  1. Johanna skriver:

    Hoppas Kati mår bra och de små kommer snart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s