Happy Birthday Ove, Buddha, Sam, Cooper, Eila, Kelly, Stella, Iza and Gaia!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad tiden flygger iväg eller hur, denna gäng är redan 3 år! Jag hoppas ni skickar flera nya bilder nu dom fyller år 😉 Tror ni kommer bli bortskämnda allihopa med gotteben, hundtårta och kramar och pussar 🙂 Hoppas vi kommer träffas på hundträffen i maj!

How time is passing by, Brittas first litter allready 3 years old it is going to fast! Lets hope i get some new pictures of this gang, and i hope too see a bunch of you on the meeting! I think you will be spoild with some nice bones, dogcakes and a lots off kisses and hugs!

Oef wat gaat de tijd toch hard voorbij Brittas 1e nest alweer 3 jaar oud! Je zullen wel flink verwend worden vandaag met lekkere botten, hondentaart en ja massas met knuffels en kussjes 😉 Ik hoop er een stel te onmoeten als we de hondebijeenkomst hebben! Hopelijk sturen je nog wat foto’s van de boeven op!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s