2 svarta hanar letar ett eget hem!

2 Svarta Labbe pojkar till salu!

2 black males availlable.

2 zwarte reutjes beschikbaar.

 

Den 2 fina kilar letar efter ett eget hem, dom är nu 7 veckor och vill gärna träffa ett nytt familj. Dom är svarta och pappa är en Amerikansk hane som har flera utställningstittlar på sitt namn. Mamma är varan Britta. För info 0706-858449 eller tomtebolyckans@gmail.com

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad det snöade, och vilken skoj dom små hade, speciellt när dom stora hundar började leka! Ja dom tycker dom kan leka med dom men visst är dom för små en så länge men dom va tyffa och inte rätt för dom stora damarna 😉 Nu försvinner snö och ja det bli blött och smuts framöver men jag hoppas på lite minus grader snart igen 😉

So much snow these last days ans such fun the small once had, and even more when the big onces started to fool arround 😉 we want to yoin your game, bud offcourse they are for small to do so 🙂 Bud they didnt show no fear and tried to hang along 😉 Too bad the snow is dissapearing so it will be quit dirty in the next comming days bud lets hope for some more minus temp and offcourse a lot of snow again 😉

Zo veel sneeuw de laatste dagen en wat vinden die kleintjes het leuk om daar in te spelen, zelfs door het hoge sneeuw waar ze toch doorheen moeten klauteren nou dat doen ze hoor echt leuk om naar te kijken. Tja en toen 2 grote ook nog eens gek gingen doen in de sneeuw was het natuurlijk helemaal leuk, ja wij willen ook meedoen hoor 😉 maar ja daar zijn ze te klein voor maar leuk dat ze het vonden en nee hoor helemaal niet bang wij dagen jullie wel uit hoor 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s