Brun tik och svarta hanar till salu

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har dom lekt i snö också, ja det var lite spännande i början men mamma var med och då var det inget problem längre bara roligt! Hoppas at det inte blir för kalt i morgon så dom kan vara ute lite å också 😉 det har presis börjat snöa igen hmm undrar hur mycket der ligger i morgon 🙂 Varan stora damar blev helt luckliga med alt snö och busade och njut av den härliga vita pulver 😉

Now the small onces have played in the snow too, well in the beginning it was a bit exiting bud mamma was whit us so it was fun to play whit her 😉 I yust hope it wont be to cold tomorrow so they can play a litte while outside too, it is soo much fun to see how they explore the white world! Offcourse the big girls had a lot of fun today also in the snow!

Nu hebben de kleintjes ook kennisgemaakt met de sneeuw eerst een beetje spannend maar mamma was mee dus ja dan durven we wel hoor! 😉 Even lekker gespeeld en toen heerlijk geslapen (lekker rustig) Ik hoop dat het morgen niet te koud is zodat ze ook dan nog eventjes naar buiten kunnen 🙂 En ja de volwassen dames hebben natuurlijk ook genoten van dit heerlijke witte spul! Vooral Kati was helemaal door het dolle heen 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brun tik och svarta hanar till salu

  1. sandra skriver:

    gaaf zo je site en al die sneeuw .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s