Röntgen på Kati idag/ Today Kati get her xray/ Kati vandaag geröntgend

Brun hane och svarta hanar tillgängligt, leveransklara den 16e december.Brown male and black males available, ready for delivery den 16e december.                                                                   Bruin reutje en zwarte reutjes beschikbaar, beschikbaar vanaf de 16e december.

Nu är Kati röntgad så om ung. 2 veckor vet vi om hon har bra höfter och armbågar. Alltid spännande tror jag i alla fall, hon är sån studsboll 😉 I helgen tyckte Britta det var ok för Kati att häsla på den små oj vad lycklig Kati blev entligen fick hon häsla hennes halvsyskon 🙂

Today Kati had her xray on her hips and elbows now we have to wait for about 2 weeks before we will know the result, so keep your fingers crossed 😉 I always think this is kinda stressing 😉 she is such a bounching boll. This weekend Britta thought it was ok that Kati went to play whit the pups. And o how happy Kati was, i think she is gonna be an outstanding mom too when she will be ready in the future 😉

Vandaag zijn bij Kati eindelijk de röntgenfoto’s voor heupen en ellebogen gemaakt 😉 ik vindt dit altijd weer spannend, onze stuiterbal. Ook mocht Kati van Britta bij de pups en ooh wat was Kati blij dat ze eindelijk haar halfbroerjtes en zusjes mocht begroeten, spannend ja dat wel al dat gekrioel, maar ooo zo leuk, ja en nu wil ze dat dus iedere x 😉 Ik denk dat zij in de toekomst een goed moedertje zal worden 🙂

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Röntgen på Kati idag/ Today Kati get her xray/ Kati vandaag geröntgend

 1. sandra skriver:

  haha spännande för henne att va bland sina småsyskon =)

  Gilla

 2. sandra skriver:

  We.
  zullen duimen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s