Första gång ute/ First time outside/ Voor de 1e x buiten!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har det varit underbart vädret idag så vi byggde en lite hage till den små liven, och dom fick vara ute i ung. 15 minuter. Dom  tyckte det var lite spännande men dom visade ingen rädsla 😉 och var nyfiken och tyckte det var roligt att springa lite 🙂 Nu hoppas jag på fler tillfälle med underbart vädret. Också har vi tagit bilder när dom små stå och ja även deras ansikte. Man kan ser att dom utveckla sig fint.

Today we had such a beautifull weather that i coudnt recist to let them go outside for a few minutes! It seemed that they liked it, they ran arround and where curious what was going on 😉 Now i really hope for some beautifull days so we can have some more fun outside 🙂 We also took som pictures again from there faces and in stand posistion. You can see that they are developing a lot.

Vandaag hebben we zulk mooi weer gehad dat ik het niet kon weerstaan om ze even naar buiten te laten gaan 😉 ze waren ondernemend en nee geen angst dus dat is prima 🙂 Ze hebben even lekker gespeeld en ja na ongeveer 15 minuutjes heb ik ze weer naar binnen gedaan en ze hebben heerlijk geslapen na hun buitenavontuur 😉 Ook net weer fotos gemaakt van hun koppies en ja de tweede ringtraining is ook gelukt 😉 Je ziet ze nu een snelle ontwikkeling doormaken 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Första gång ute/ First time outside/ Voor de 1e x buiten!

  1. sandra skriver:

    så fina, och vilka vackra bilder det blev med alla löv 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s