Valpbilder/ Puppypictures/ Puppiefotos

Detta bildspel kräver JavaScript.

http://youtu.be/EJhiDgtxGqM

http://youtu.be/YuiRgSTkPrE

http://youtu.be/nlUGXlRYAq8

Nu har vi tagit bilder på ansikte och ja vi försökte ta lite stå bilder på den små liven 🙂 dom är nu 4 veckor och jag ska försöka ta bilder på ansikte och stående varje veckan nu, så man kan ser deras utveckling. På vissa kan man ser fler bilder. även några filmer by youtube.

Now we have taken som pictures from the faces and when they are standing 🙂 they are now 4 weeks and i will try to do this each week so you can look how they are developing. With some puppies you can see some more pictures. Even some films by youtube.

Nu hebben we wat foto’s gemaakt van het grut van hun hoofdjes en ja proberen ze te laten staan, maar ach ze zijn 4 weken, ik zal proberen dit elke week nu te doen zodat hun ontwikkeling te volgen is. Van sommige pups zie je meerdere foto’s. Ook wat filmpjes via youtube toegevoegd.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s