Happy Birthday Birk, Nora, Rona, Kajsa and Britta 6 years today!

Stort grattis till Birk, Nora, Rona, Kajsa o Britta, dom är redan 6 år vad tiden bara flyger iväg 😉 Mamma Ronja grattar er och ja hon hoppas ni bli bortskämda 🙂 ja  visst då få hon säkert också en extra ben 🙂

Happy birthday Birk, Nora, Rona, Kajsa and Britta, these nice onces already 6 years how time flies. Mamma Ronja is gratulating you, and wishes you a lot long walks and nice bones to eat 😉 Well offcourse Ronja is thinking nice again some nice bones 🙂 yust had mine birthday!

Van Harte gefeliciteerd Birk, Nora, Rona, Kajsa en Britta met alweer jullie 6e verjaardag wat gaat dat toch allemaal snel! Mamma Ronja hoopt dat jullie allemaal weer verwend mogen worden en ja daar heeft zij dan ook weer profijt van want ja Kajsa en Britta wonen bij haar toch 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s