Brittas valpar/ Brittas puppys/ Brittas puppies!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad tiden går fort valparna är redan 3 veckor gammalt, och ja nu fick dom deras första mat av mig 🙂 Hoppas ni kan ser det lite gran på filmsnutten 😉 I början tyckte dom det var lite konstigt men ja sen vågade dom äta lite gran, men oj vad svårt för mamma hon tyckte hon skulle ha alt 😉 självklart fick hon smaka också, och ja hon behövde putsa valparna som var lite smutsig då 😉

How quickly time flies by, the small once are allready 3 weeks old, yes it is going way to fast 🙂 today they have got there first meal from me, a little strainge they thought in the beginning bud after a little while they tried to eat it, and yes offcourse they liked it 😉 Britta thought it was heavy she thinks she should have that meal not the little once, bud offcourse she got a little bit too. After this meal Britta had to wash the little once totaly 😉 they where kind of dirty as you can understand. Hope the video will be ok to see.

Oef wat gaat de tijd toch snel ze zijn alweer 3 weken jong, het gaat echt veels te snel 😉 Vandaag hebben ze voor het eerst van mij eten gekregen en ja in het begin is het een beetje spannend voor ze, maar daarna vonden ze het toch wel lekker 😉 Tja en Britta die vondt dat zij het allemaal mocht hebben 😉 tuurlijk mocht ze een beetje proeven, hierna kon ze de pups lekker aflikken en poetsen want ja die zaten natuurlijk helemaal onder. Hopelijk is het filmpje een beetje te zien.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s