Valparnas första steg/ Puppys first steps/ Puppies eerste stapjes!

http://youtu.be/HYRzITGt-Y0

Här kan du se valparnas första steg, oj vad det går fort eller hur, nu är dom två veckor och går redan lite gran 🙂 så gulliga dom är. Och ja ögonen o öronen har öppnats i storsätt så nu bli det liv för riktigt 😉 Härligt kan jag bara säga. Nu är det också dags att avmaska dom för första gången och ja redan andra gången klorklippning 😉

Here you can see the first steps of the puppys from Britta, they are now 2 weeks old, o my how time flies 🙂 they are so sweet dont you think so too! And yes the eyes and ears are open now almost totaly so soon we will be having a house filled whit new dogsounds 😉 I yust love it! It is even now time to deworm them for the first time and well yes allready the next time whit nailcut!

Nu de eerste stapjes op film, misschien niet helemaal duidelijk, maar het is gewoon heel leuk en lief om naar te kijken tenminste dat vindt ik 😉 En ja de oogjes en oortjes zijn zo goed als helemaal open nu, dus binnenkort worrdt het huis gevuld met allemaal onderzoekende puppengeluiden 😛 Ook is het nu tijd voor de eerste ontwormingskuur, en ja de nageltjes dienen ook alweer geknipt te worden 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s