Utställning i Tvååker 12+13 juli

Nu har det varit ett tag sen att jag skrev något….

I morgon är det dags för Kati i juniorklassen på utställningen i Tvååker i morgon är det internationell och i lördags bli det en nationell utställning. Vilken tur jag har med valpköpare i Varberg som jag kan stanna över på natten till lördagen 🙂 så håll tummarna för oss att det ska gå bra ;

It was a little while ago that i wrote something…..

Tommorrow Kati has to perform i a dogshow she will be in the junior klass on friday it will be a international dogshow and on saturday a nationel show. And so nice that i can stay the night over with Sigge’s parents (Katis brother) so i dont have to drive twice ;), So please keep your tums for uss 😉

Oef het is alweer even geleden dat ik iets geschreven heb….

Dit weekend heeft Kati 2 shows morgen een internationale en zaterdag een nationale show, heel fijn dat ik vrijdagavond bij de eigenaars van Sigge (Kati’s broer) kan blijven slapen dan hoef ik dat eind niet heen en weer te gaan rijden 🙂 Duimen maar dat het goed mag gaan!! 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s