Underbart valp+ unghundträff! Wonderfull puppy+ youngdog meeting!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tack Johanna för alla fina bilder, jag ska försöka lägga ut fler men som det ser ut nu kan jag inte använda alla bilder…. Kanske kan jag lägga ut något film med! Tyvärr gick det inte att öppna alla bilder från den andra valpköpare hoppas jag kan visa dom sen också!

Tack alla fina valpköpare som gjorda att denna helg var helt underbart i alla fall tycker jag det 😉 det var härligt att ser all barnen från Britta och vilket gäng det var! Några gånger om dagn hade vi 16 hundar lös springande och dom hade det roligt ingen stora utfall till varandra mest lek. Några har kommer att träna agility med sin hund i framtiden hmm blev lite sugen på det själv med Kati lyckades lite gran i alla fall 🙂 andra dagen gick vi med dom som va kvar till sjön hade en härligt promenad och visst hundarna gillade bada mest 🙂 Nu ska jag börja tänka hur vi ska fixa det nästa året, hmm kanske tipspromenad kom gärna med förslag!

Thanks Johanna for the nice pictures, i received som more bud not able to use them right now, i will try a little harder 😉 maby i can put som filmsnut out to. Hopefully i can open the other pictures i received from the other dogpeople so i can show them too!

A big thanks to all the puppybuyers who made this weekend a succes, it was wonderfull to see all Brittas puppys. It was a wonderfull sight when whe let the gang running loose some times a day, sometimes there where 16 dogs having a ball!! No real conflicts yust a little correction like suspected, bud all behaved very good! I think a lot off them will start in a agility group or will starting training for themselfs 😉 The other day we went to the lake with the once who stayed over, we had a nice walk to the lake bud you know the dogs liked to swim the best! 😉 Now i have to start thinking how we will do it next year, hmm maby a walk with a quiz could be nice do 🙂 Please come with some tips so we can have a good meeting next year too!

Bedankt Johanna voor de leuke foto’s, helaas kon ik niet alle foto’s openen maar zal m’n best nogmaals doen…. en ja misschien ook nog een filmpje laten zien 😉

Super bedankt puppenmensen dat jullie in zo’n grote getale zijn gekomen en dit weekend hebben laten slagen het was supergezellig en de honden hebben zich uitmuntend gedragen! Af en toe hebben de hele bende los laten rennen en ja dan waren het er soms wel 16 bij elkaar 😉 op een kleine correctie na is het zonder conflicten verlopen dus ik kan niet anders zeggen dat wat een voorbeeldige honden bende! Sommigen zullen besmet zijn met het Agilityvirus kati en ik ook wel een beetje dus wie weet! De volgende dag gingen we met diegene die er nog waren een wandeling naar het meer maken dat was al heerlijk maar ja de honden genoten natuurlijk het meest van het zwempartijtje 😉 nu nog bedenken hoe we het volgend jaar ook weer een succes kunnen maken misschien een wandeling met allerlei vragen en opdrachten, nou ik zo zeggen kom met tips dan maken we er volgend jaar ook weer een feest van 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s