redan 6 veckor/ allready 6 weeks old/ alweer 6 weken

Vi har en brun labbe hane kvar till salu, vid intresse kan du ringa 0706-858449 eller maila tomtebolyckans@gmail.com

Detta bildspel kräver JavaScript.

http://youtu.be/wm2S-NVQml4

http://youtu.be/Nw_tLrl7zSs

Vad tiden bara flyger i väg valparna är redan 6 veckor gammalt bara 2 veckor kvar att jag kan njuta av hela gänget 😉 Vi har nu fortfarande 1 hane kvar så om du är intresserade i en sött brun labbe pojke kan du höra av dig.  Vi har verkligen tur att det är ganska bra vädret så valpissar kan vara ute regelbundet, det ser lovande ut i morgon också och det är skönt. I morgon kommer 2 valpköpare en från Kalmar och en från Stockholm. Idag har vi haft besök av valpköpare från Norköping.

How quickly time is going by, the puppies are allready 6 weeks, yust 2 more weeks left to enyoi those little onces all togheter 😉 We still have one male available so iff you are interested you can let us know. We are very lucky that the weather still is good, ok not allways, bud mostly the puppies can be outside quit a lot each day! And yes tomorrow it is looking good too! Tomorrow we will get puppiebyers from Kalmar and Stockholm and today we had visit from puppybuyers from Norköping!

Wat vliegt de tijd toch voorbij, ze zijn alweer 6 weken het kleine grut. Nog maar 2 weken om van het hele stel te genieten 😉 We hebben nog 1 reutje beschikbaar. Ook over het weer hebben we niet te klagen de pups kunnen nog steeds grote delen van de dag naar buiten en ja dat vinden ze natuurlijk erg leuk! Morgen komen er weer puppykopers een uit Kalmar en een uit Stockholm vandaag hebben we bezoek gehad uit Norköping!!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s